top of page

het verhaal van Jaimy

restaurant voor 1 dag: Veertig porties stoemp met worst en spek.

Campagnebeeld3-lowres2.jpg

JAIMY'S FOOD

In het rustige gemeente aan de kust, waar de zoute bries de straten streelde en de golven zachtjes tegen de kade klotsten, leeft een jongen genaamd Jaimy. Een jaar geleden was Jaimy een schim van zijn vroegere zelf geworden. Hij verschool zich in zijn kamer, zijn wereld gekrompen tot de muren die hem omringden.

Maar het lot had andere plannen voor Jaimy. Na een moeilijke periode, waarin hij de duisternis van zijn gedachten trotseerde, vond hij een sprankje hoop in het Zeeprevatorium in De Haan. Daar, omringd door de kalmerende geluiden van de zee en de liefdevolle zorg van de mensen om hem heen, begon Jaimy langzaam maar zeker weer te bloeien.

Toen Jaimy terugkeerde naar zijn geboorteplaats, besloot De Zitkamer hem een kans te geven. Ze zagen de veerkracht en vastberadenheid in zijn ogen. Ze boden hem de mogelijkheid om zijn eigen één-dags-restaurant te openen, een plek waar mensen niet alleen komen om te eten, maar ook om te delen in de warmte van zijn herwonnen glimlach en enthousiasme.

Jaimy doopte zijn één-dags-restaurant "Jaimy’s Food".


En zo begon een nieuw hoofdstuk in het leven van Jaimy. Hij staat trots in zijn eigen één-dags-restaurant, klaar om de wereld te laten zien wat hij kan.

 

De Zitkamer gelooft erin om mensen kansen te geven. Daarom geven we Jaimy deze kans.

Op 18 mei 2024 kan je in De Zitkamer tussen 12u en 20u komen genieten van Stoemp met worst en spek.

Maar wees snel: er zijn slechts 40 porties beschikbaar. (15 euro)

 

De Zitkamer, Groene Hofstraat 30, 2850 Boom,

Meer info: 0495215782

CONCREET

ZATERDAG 18 MEI 2024 van 12u tot 20u.

Jaimy's Food

Veertig porties stoemp met worst en spek in 

De Zitkamer, Groene Hofstraat 30, 2850 Boom

15 euro en OP = OP.

bottom of page